Foert zeggen ligt eigenlijk niet in je aard. Thuis durft het misschien al wel eens lukken, maar op het werk loop je steeds tegen dezelfde dingen aan. Je bent eerder het type dat zich overdag in bochten wringt, ‘s nachts wakker ligt of zich mateloos ergert.

De zaken anders aanpakken is dus geen optie. Het je niet aantrekken nog minder. Dat heb je écht al geprobeerd. En als je eerlijk bent, voelt het best veilig om vertrouwd te blijven met je alledaagse problemen.

Tenzij je op een punt gekomen bent dat je zelf (of je leidinggevende) stilaan moe wordt van deze klaagzang en je enkel een duwtje in de rug nodig hebt.

Tijd om foert te zeggen … want de emmer van de uitvluchten zit vol!

NIET / WEL

Voor wie niet

Niet geschikt voor wie op zoek is naar het oh zo overroepen ‘luisterende oor’ voor al zijn problemen.

Daar heb je tenslotte een lief voor. Tenzij dit ook een deel is van het probleem. Dan heb je hopelijk nog je moeder. Tenzij die je op de zenuwen werkt omdat je au fond zo hard op haar lijkt (ook al zal je dat nooit toegeven).

Niet geschikt voor wie nood heeft aan oprecht begrip voor zijn moeilijke situatie.

Ongetwijfeld is er zeker nog die onvoorwaardelijke vriend(in) of collega die het tot zijn/haar hoger levensdoel heeft gemaakt om je te helpen. Tenzij écht iedereen je in de steek laat… tja, dan is begrip misschien wel wat je zoekt. Maar weet: empathie is bijbetalen.

Voor wie wel

Wel geschikt voor wie bereid is de confrontatie met het niet-durven of niet-willen aan te gaan en écht afscheid wil nemen van het vertrouwde zelfbeklag en de gekende klaagzang van anderen

Uitermate geschikt voor wie in de spiegel wil kijken om te lachen en blij te zijn met wat hij ziet.

Wat is het niet

Wij bieden geen eindeloos traject waarin we:

  • in een stappenplan uitleggen wat je moet doen om je doel te bereiken
  • dé oplossing aanbieden voor alle problemen
  • focus houden en structuur bieden
  • ons oordeel beleefd voor onszelf houden

Wij zeggen neen tegen begripvol inzicht en leerrijke sturing waardoor je eindelijk –dankzij de coach – tot de kern van je diepere IK zal komen en je na ruim dertig sessies klaar bent voor de volgende dertig… (om dan ook nog te gaan werken aan het ontwikkelen van je competenties…)

Wat is het wel

We nemen je mee in een kort maar krachtig provocatief parcours waarin we verwarring zullen zaaien en waarin we:

  • zullen uitleggen dat je doel bereiken een illusie is
  • je elke oplossing zullen afraden en je ridicule alternatieven zullen aanbieden
  • je in de war zullen brengen en elke hoofdweg zullen omzeilen langs de bijwegen
  • je oprecht luidop zullen zeggen wat anderen over je denken

Wij zeggen op deze manier volmondig ja tegen goedbedoelde plagerijen en uitdagende humor. Wij zeggen ja tegen het verzet en de verwarring, die dat bij jou zal oproepen. Want hier ligt de echte verandering op de loer!

Kies nu voor FOERT