Met welke problemen kan ik bij jullie terecht?

Of het nu gaat over werk, relaties, kinderen, persoonlijke issues, … wij gaan weinig tot niets uit de weg. Wel dealen we enkel met échte problemen van échte mensen. Fake burn-outs, aangeprate depressies of flauwe relatietroubles worden steevast doorverwezen.

Kan ik mijn man naar jullie sturen?

Dat kan, zolang je maar geen hoop op verbetering koestert. Mannen veranderen immers toch nooit!

Kan ik mijn vrouw naar jullie sturen?

Dat kan, maar check vooraf even of we haar niet al kennen; mogelijks is ze je voor geweest.

Kan ik ook met mijn team bij jullie terecht?

Zeker en vast. In overleg met de leidinggevende of werkgever maken we voor teams een programma (en een prijs) op maat, afhankelijk van de vraag. Brave, leergierige teams kunnen genieten van interessante workshops over provocatief werken als methode. Durvers, die geen uitdaging uit de weg gaan, kunnen de sprong wagen om aan de lijve te ondervinden hoe humor, warmte en uitdaging vastgeroeste patronen op het werk kunnen doorbreken.

Hoeveel kost een begeleiding?

Een gesprek kost €70/u en €120/u als je zo slim bent om uw werkgever te laten betalen. Nee, onze coaching wordt voorlopig nog niet terugbetaald door de mutualiteit, maar het blijft goedkoper dan tien dozen Temesta of Xanax. We starten meestal met een open en oprecht kennismakingsgesprek aan €50/u.

Hoe lang duurt een begeleiding?

Wij gaan voor kort maar krachtig. De meeste mensen komen drie tot vijf keer op gesprek. Kleine rekensom; de bedoelingen van een traditionele therapeut zijn even oprecht als de onze, maar een Foert-begeleiding blijft efficiënter (lees : goedkoper) dan deze eindeloos lange reeks van opeenvolgende, niet confronterende gesprekken.

Wat als tijdens het eerste gesprek blijkt dat de provocatieve aanpak niet aan mij besteed is?

Mocht ons eerste gesprek deze onwaarschijnlijke wending nemen, kan je ook nog kiezen voor “provocatief light”. Deze werkvorm is er speciaal voor eerder onzekere mensen met weinig zelfreflectie, eeuwige twijfel en weinig échte wil tot verandering. Wanneer ook de lightversie nog te straf is, verwijzen we je zonder problemen door naar een ongetwijfeld even deskundige collega voor een congruente, langdurige, mogelijks saaie en zeker dure therapie.

Is er garantie dat provocatieve coaching altijd voor iedereen werkt?

Grootschalig onderzoek in België en Nederland heeft aangetoond dat de provocatieve insteek succesvol is in alle lagen van de bevolking met al hun uiteenlopende problematieken. Het zou ons dan ook verbazen mocht er nu nét in onze Foert-praktijk de allereerste cliënt verschijnen, die durft te beweren immuun te zijn voor deze warme en toch prikkelende manier van werken.

Lossen jullie werkelijk problemen op?

Nee, steevast niet! Maar we garanderen je voor 100% dat je anders met je moeilijkheden, frustraties, zorgen, complexen, angsten, … zal omgaan en wie weet … dat je er zelfs zal om durven lachen!

Zijn er in Vlaanderen veel provocatieve coaches?

Tot hiertoe kan je onze soort nog op één hand tellen. Anders dan sommige anderen zijn wij bij Foert wel degelijk goed opgeleid en gediplomeerd!

Kies nu voor FOERT